Gói tín dụng nghỉ dưỡng giá trị gia tăng mới và các hoạt động ngoài trời phong phú mang đến cho khách hàng nhiều lý do để ghi danh Đặt phòng nghỉ hè tại Four Seasons Resort Orlando


Theo nguồn tin trên trang mạng của Four Seasons Resort Orlando hay prnewswire.com.

Trải nghiệm nhiều hơn tại Four Seasons Resort Orlando gói tín dụng nghỉ dưỡng giá trị gia tăng mới và các hoạt động ngoài trời phong phú mang đến cho khách hàng nhiều lý do để đăng ký tại Four Seasons Resort Orlando

ORLANDO, Florida.
Ngày 17 tháng 6 năm 2020

Một nơi nghỉ hè thậm chí còn hấp dẫn hơn với lời đề nghị mới từ Four Seasons Resort Orlando tại Walt Disney World Resort là khu nghỉ dưỡng Five Diamond Award duy nhất của miền Trung Florida sẽ mở cửa trở lại Ngày 1 tháng 7 năm 2020. Gói Trải nghiệm mới bao gồm khoản tín dụng 200 USD mỗi đêm cho khách lưu trú hoặc khoản tín dụng 500 USD mỗi đêm cho lưu trú trong một hoặc hai phòng ngủ. Four Seasons Resort Orlando tự hào có các tiện nghi nghỉ dưỡng đẳng cấp thế giới, bao gồm công viên nước Explorer Island rộng 5 mẫu, sân golf Tom Fazio, ba sân tennis Har-Tru và trại trẻ em miễn phí dành cho trẻ em từ 4-12 tuổi. Trong khi trẻ em được giải trí đầy đủ với các hoạt động chủ đề khác nhau mỗi ngày, phụ huynh được nghỉ ngơi rất cần thiết để thư giãn và thư giãn tại hồ bơi chỉ dành cho người lớn Oasis. Mùa hè này khách cũng có thể thưởng thức các chương trình hoạt động nâng cao, bao gồm các bộ phim “Lặn trong” được cung cấp ba ngày mỗi tuần tại hồ bơi gia đình, chơi miễn phí vào một số ngày tại sân golf Par 3, thời gian bơi được giám sát hàng ngày cho trẻ em và hơn thế nữa.

“Đây là gói lý tưởng cho những vị khách sẵn sàng vui chơi dưới ánh mặt trời, theo phong cách Bốn Mùa”, Thomas Steinhauer cho biết (Phó Chủ tịch Khu vực và Tổng Giám đốc của Four Seasons Resort Orlando). “Có rất nhiều dịch vụ dành cho khách ở mọi lứa tuổi và gói Experience More cho phép khách của chúng tôi sử dụng tín dụng nghỉ dưỡng của họ cho nhiều món ăn khác nhau, chẳng hạn như một bữa tối dành cho người sành ăn tại Capa, chơi gôn trên sân Tom Fazio hoặc cabana trong ngày. Các dịch vụ nghỉ dưỡng của chúng tôi sẽ đảm bảo cả gia đình có một nơi nghỉ ngơi tuyệt vời. ”

Đón tiếp khách trở lại với sự quan tâm tối đa
Four Seasons Resort Orlando nhận ra rằng những kỳ vọng và nhu cầu của trải nghiệm khách sạn đã thay đổi, và sự an toàn và thoải mái của khách, nhân viên và cư dân vẫn được ưu tiên cao nhất. Do đó, Four Seasons đã bắt tay vào một sự hợp tác quan trọng với Johns Hopkins Medicine International để xác nhận chương trình an toàn và sức khỏe toàn cầu mới của mình, Lead With Care, và cung cấp hướng dẫn liên tục, theo thời gian thực về tình hình COVID-19 đang phát triển. Four Seasons sẽ tận dụng chuyên môn y tế đẳng cấp thế giới của họ để tập trung vào việc tăng cường sự sạch sẽ, thoải mái và an toàn cho khách và đào tạo nhân viên. Ngoài cách tiếp cận cẩn thận đến an toàn này, các bề mặt cảm ứng cao trong toàn khu nghỉ mát, bao gồm tất cả các phòng khách, đang được xử lý theo lịch trình vệ sinh và vệ sinh tăng cường, bao gồm cả việc sử dụng máy phun tĩnh điện để áp dụng thuốc khử trùng. Để biết thông tin chi tiết về sự hợp tác của Lead With Care và Four Seasons với Johns Hopkins Medicine International xin vui lòng truy cập liên kết tại đây.

Điểm nổi bật của khu nghỉ mát
Giờ đây hơn bao giờ hết Four Seasons Resort Orlando cung cấp nhiều tính năng đặc biệt sẽ thu hút khách,. Khu nghỉ mát có các phòng lớn nhất ở Orlando khi mỗi phòng đều có sân hiên rộng rãi được trang bị nội thất và khả năng có các phòng kết nối. Với một số nhà hàng cung cấp chỗ ngồi trong nhà hàng với công suất giảm,cộng với khả năng gọi món ăn nhà hàng mang đi và thực đơn trong phòng ăn 24 giờ cho khách có thể thưởng thức bữa ăn ở mức độ thoải mái. Với các tiện ích giải trí đã giành giải thưởng chẳng hạn như hồ bơi dành cho người lớn Oasis, hồ bơi dành cho người lớn duy nhất tại Disney, cộng với công viên nước Explorer Island với dòng sông lười, khu vực giật gân, cầu trượt nước và hồ bơi gia đình, niềm vui bất tận trong ánh mặt trời đang chờ đợi. Cung cấp dịch vụ cho thuê cabana tại hai hồ bơi chính cộng với nhiều khu vực chỗ ngồi tách biệt, khu phức hợp hồ bơi này cung cấp các khu vực rộng rãi để thư giãn và giải trí. Ngoài ra, khách có thể thưởng thức 18 lỗ golf tại sân golf do Tom Fazio thiết kế, chơi tennis trên sân tennis Har-Tru của chúng tôi, truy cập vào trung tâm thể dục 24 giờ và lập trình cho trẻ em thông qua Kids For All Seasons. Sân thể thao ngoài trời bao gồm bóng rổ và bóng chuyền cát cũng có sẵn. Ngoài các bộ phim coi khi “Lặn xuống” tại bể bơi gia đình thì nhiều hoạt động khác như truy cập vào các phòng thư giãn của Spa được cung cấp miễn phí tất cả các khu nghỉ dưỡng miễn phí.

Spa 18 phòng trị liệu tại Four Seasons là nơi chăm sóc sức khỏe, cung cấp các liệu pháp chăm sóc cơ thể và chăm sóc da mặt độc quyền như Trị liệu bằng âm thanh rung, Giải độc giác, Phương pháp trị liệu bằng oxy, Chăm sóc da mặt, cùng nhiều liệu pháp chăm sóc da mặt và cơ thể truyền thống và một mái tóc đầy đủ và Tiệm làm móng. Hai phòng thư giãn của Spa, cùng với phòng tắm nắng riêng biệt với ghế dài không trọng lực và phòng thay đồ nam và nữ rộng rãi mang đến cơ hội tuyệt vời để thư giãn và xả stress.

Tùy chọn tín dụng nghỉ dưỡng
Với khoản tín dụng nghỉ dưỡng tối thiểu 200 USD mỗi đêm (tín dụng 500 USD mỗi đêm cho một lần lưu trú), khách có vô số cách để sử dụng tín dụng của mình, bao gồm trị liệu tại Spa và Salon, chơi gôn, chơi tennis, mua lẻ, cho thuê cabana tư nhân, v.v. . Khách cũng có thể sử dụng tín dụng nghỉ dưỡng của mình cho các dịch vụ Thực phẩm & Đồ uống mới chẳng hạn như “DIY Cocktail Kit” có sẵn để đặt hàng trong phòng. Khách sẽ nhận được tất cả các thành phần để pha chế cocktail đặc biệt bao gồm các hướng dẫn bằng video, cho một hoạt động tương tác trong phòng. Ngoài ra một dịch vụ tiệc trà buổi chiều mới trong phòng sẽ được cung cấp bao gồm các loại trà, bánh mì trà, bánh nướng và kem Devonshire khi tất cả để thưởng thức trong sự thoải mái của phòng khách hoặc sân thượng của khách.

Khu nghỉ dưỡng Thế giới Walt Disney
Đối với những vị khách muốn trải nghiệm Công viên Disney trong thời gian lưu trú, Công viên Magic Kingdom và Vương quốc Động vật của Disney sẽ mở cửa vào ngày 11 tháng 7, và Hollywood Studios của Epcot và Disney sẽ mở cửa vào ngày 15 tháng 7. Four Seasons cung cấp vận chuyển miễn phí đến các công viên trong một chiếc xe máy sang trọng.

Ngoài ra đối với những khách muốn xem một số nhân vật Disney you thích thì bữa ăn sang Good Morning Breakfast tại chỗ của khu nghỉ mát với Goofy & Pals tại Ravello sẽ được phục vụ hàng tuần,vào Thứ Bảy chỉ dành cho khách nghỉ dưỡng. Đặt phòng trước là cần thiết vì sức chứa sẽ bị hạn chế.

Đặt phòng
Để đặt trước, liên hệ với số 1-800-267-3046 hoặc truy cập www.fours Reason.com/orlando/offers.Experience More at Four Seasons Resort Orlando
New Value-Added Resort Credit Package and Abundant Outdoor Activities Give Guests More Reasons to Check In

ORLANDO, Fla., June 17, 2020 /PRNewswire/ — A summer getaway is now even more enticing with a new offer from Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort, Central Florida’s only Five Diamond Award rated resort, reopening its doors on July 1, 2020. The new Experience More package includes a USD 200 nightly credit for stays in a guestroom, or a USD 500 nightly credit for stays in a one or two bedroom suite. Four Seasons Resort Orlando boasts world-class resort amenities, including a 5-acre Explorer Island water park, Tom Fazio golf course, three Har-Tru tennis courts, and the award-winning complimentary kids’ camp for children ages 4-12. While the kids are fully entertained with different theme activities each day, parents are provided a much-needed break to relax and unwind at the Oasis adult-only pool. This summer, guests can also enjoy enhanced activities programming, including “Dive In” movies offered three days per week at the family pool, complimentary play on select days at the Par 3 golf course, daily supervised swim time for kids, and more.

Float your cares away on the resort’s “Drifters” lazy river, a tropical paradise that is fun for all ages. Drifters has water canons, a 9-foot waterfall, and a bubbling rapids section, offering incredible fun for the young and young-at-heart.
Float your cares away on the resort’s “Drifters” lazy river, a tropical paradise that is fun for all ages. Drifters has water canons, a 9-foot waterfall, and a bubbling rapids section, offering incredible fun for the young and young-at-heart.
Four Seasons Resort Orlando’s 5-acre Explorer Island is packed with family-friendly features that all ages will love. A zero-entry Family Pool, Splash Zone, Lazy River and The Drop water slides, plus beach volleyball and a basketball court, provide endless entertainment. The Hideout gaming center and award-winning Kids For All Seasons program is also based on Explorer Island.
Four Seasons Resort Orlando’s 5-acre Explorer Island is packed with family-friendly features that all ages will love. A zero-entry Family Pool, Splash Zone, Lazy River and The Drop water slides, plus beach volleyball and a basketball court, provide endless entertainment. The Hideout gaming center and award-winning Kids For All Seasons program is also based on Explorer Island.

The Oasis pool is the adult-only pool at Four Seasons Resort Orlando. The lakeside, infinity edge pool is surrounded by palm trees. Attentive poolside service and the tranquil environment make the Oasis pool a perfect place to relax.Float your cares away on the resort’s “Drifters” lazy river, a tropical paradise that is fun for all ages. Drifters has water canons, a 9-foot waterfall, and a bubbling rapids section, offering incredible fun for the young and young-at-heart.Four Seasons Resort Orlando’s 5-acre Explorer Island is packed with family-friendly features that all ages will love. A zero-entry Family Pool, Splash Zone, Lazy River and The Drop water slides, plus beach volleyball and a basketball court, provide endless entertainment. The Hideout gaming center and award-winning Kids For All Seasons program is also based on Explorer Island.
“This is the ideal package for guests who are ready to have some fun in the sun, Four Seasons style,” said Thomas Steinhauer, Regional Vice President and General Manager of Four Seasons Resort Orlando. “There are so many offerings for guests of all ages, and the Experience More package enables our guests to use their resort credit for a variety of indulgences, such as a gourmet dinner at Capa, golf on the Tom Fazio course, or a pool cabana for the day. Our resort offerings will ensure the whole family has an amazing getaway.”

Welcoming Guests Back with the Utmost Care
Four Seasons Resort Orlando recognizes that the expectations and needs of the hotel experience have changed, and the safety and comfort of guests, employees and residents remains of highest priority. As such, Four Seasons has embarked on an important collaboration with Johns Hopkins Medicine International to validate its new global health and safety program, Lead With Care, and provide ongoing, real-time guidance on the evolving COVID-19 situation. Four Seasons will leverage their world-class medical expertise to focus on enhancing cleanliness, guest comfort and safety, and employee training. In addition to this careful approach to safety, high touch surfaces throughout the resort, including all guest rooms, are being treated on an intensified cleaning and sanitizing schedule, including the use of electrostatic sprayers to apply disinfectants. For detailed information about Lead With Care and Four Seasons’ collaboration with Johns Hopkins Medicine International, please visit the link here.

Resort Highlights
Four Seasons Resort Orlando offers many special features that will appeal to guests, now more than ever. The resort features the largest guestrooms in Orlando, each with a spacious furnished terrace, and the ability to have connecting rooms. With several restaurants, offering in-restaurant seating at a reduced capacity, plus the ability to order restaurant cuisine to-go and a 24-hour In Room Dining menu, guests can enjoy meals at their own level of comfort. With award-winning recreation amenities, such as the Oasis adult-only pool—the only adult pool on Disney property—plus the Explorer Island waterpark with a lazy river, splash zone, water slides and family pool, endless fun in the sun awaits. Offering cabana rentals at two main pools, plus many secluded seating areas, the pool complex offers ample areas for relaxation and recreation. Additionally, guests can enjoy 18-holes of golf at the Tom Fazio-designed course, tennis on our Har-Tru tennis courts, access to the 24-hour fitness center, and kids programming through Kids For All Seasons. Outdoor sport courts including basketball and sand volleyball also are available. In addition to “Dive-In” movies at the family pool, many other activities, such as access to The Spa’s relaxation lounges, are offered complimentary—all with no resort fee.

The 18-treatment room Spa at Four Seasons is a sanctuary of wellness, offering exclusive body and facial treatments such as the Vibrational Sound Therapy, detoxifying Cupping, Cryotherapy, a hydrating Oxygen Facial, plus many traditional facial and body therapies and a full hair and nail salon. The Spa’s two relaxation lounges, plus separate Solarium with zero-gravity loungers and spacious men’s and women’s locker rooms provide the ultimate opportunity to relax and de-stress.

Resort Credit Options
With a minimum of USD 200 nightly resort credit (USD 500 nightly credit for stays in a suite) guests have a multitude of ways to spend their credit, including Spa and Salon treatments, golf, tennis, retail purchases, private cabana rentals, and more. Guests can also use their resort credit on new Food & Beverage offerings, such as “DIY Cocktail Kit” available to order for in-room delivery. Guests will receive all ingredients to make the specialty cocktail including video instructions, for an interactive in-room activity. Additionally, a new in-room afternoon tea party service will be offered, featuring an assortment of teas, tea sandwiches, scones and Devonshire cream, all to enjoy in the comfort of one’s guestroom or furnished guestroom terrace.

Walt Disney World Resort
For guests who wish to experience the Disney Parks during their stay, Magic Kingdom Park and Disney’s Animal Kingdom will open on July 11, and Epcot and Disney’s Hollywood Studios will open on July 15.* Four Seasons provides complimentary transportation to the parks in a luxury motor coach.

Additionally, for guests who wish to see some favorite Disney characters, the resort’s on-site Good Morning Breakfast with Goofy & His Pals at Ravello will be offered weekly, on Saturdays, currently for resort guests only. Advance reservations are required as capacity will be limited.

Reservations
To reserve, contact 1-800-267-3046 or visit www.fourseasons.com/orlando/offers.

* Because theme park capacity will be significantly limited as Walt Disney World Resort welcomes guests back to the magic, Disney will manage attendance through a new theme park reservations system that will require all guests to obtain a reservation for park entry in advance. At this time, Disney is temporarily pausing new ticket sales so it can focus on guests with existing tickets and reservations. Existing ticket holders and Annual Passholders will be able to make reservations in phases before new tickets are sold. Disney will resume new Walt Disney World Resort ticket sales after that period of time.

SOURCE Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort


https://www.prnewswire.com/news-releases/experience-the-ultimate-summer-vacation-at-four-seasons-resort-orlando-300813884.html


Posted

in

, , , ,

by